Gezinsenergie

Gezinsenergie is een christelijk/reformatorisch energiecollectief met inmiddels al meer dan 15.000 particuliere deelnemers en meer dan 1000 zakelijke deelnemers. Uiteraard bieden wij onze deelnemers door onze collectieve inkoop de laagste tarieven voor gas en stroom. Maar we doen nog veel meer. Zo is het onze ambitie om op termijn al onze deelnemers te voorzien van zelf opgewekte stroom via zonneparken op land en daken van onze klanten. Zo zijn we bijvoorbeeld op dit moment bezig met het eerste grote project, waar op het dak van onze klant 600 zonnepanelen geplaatst worden. Deze panelen worden gefinancierd door andere deelnemers die daar een mooi rendement op krijgen. Zo hopen we in de komende jaren allemaal “eigen duurzame bronnen” te ontwikkelen. Hoe mooi is dat!

Gezinsenergie bewaakt uw contract gedurende de looptijd en we nemen tijdig contact met u op als uw contract afloopt. Hoe meer mensen mee doen, hoe sneller wij onze duurzame ambities kunnen realiseren en hoe scherper wij voor onze deelnemers kunnen inkopen. Kom er ook bij: samen besparen we meer!

Geschenk bij aanbrengen nieuwe klant

Gijsbert Kamerman

Sinds enkele jaren sponsoren wij de concertreeks van The Musix. Het doel van deze avond is om samen met onze klanten en overige belangstellenden een fantastische ontspannen avond te beleven met mooie muziek en een hoge opbrengst voor Stichting Stephanos, met wie wij inmiddels ruim 2 jaar samenwerken. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan de mooie projecten in Afrika, en zorgen we er tegelijkertijd voor dat onze klanten een prachtige avond kunnen beleven. Jaarlijks bezoeken meer dan 2000 mensen de verschillende concerten door het hele land. De belangstelling neemt ieder jaar toe. Om die reden zullen wij ook in 2019 de sponsoring verzorgen, samen met onze subsponsor De Gezinsgids. Van harte welkom!

Meer informatie?

Meer informatie over Gezinsenergie kunt u terugvinden via www.gezinsenergie.nl.

Rechtsboven kunt u uw gegevens direct achterlaten voor een vrijblijvende besparingscheck!